Wybierz bibliotekę,


Podane konto zostało zidentyfikowane w następujących bibliotekach. Proszę wybrać jedną z nich, by rozpocząć korzystanie z katalogu. Biblioteki można potem zmieniać korzystając z ikony na górnej belce.

 
 
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.Zamknij
BIBLIOGRAFIA M21 Proszę wybrać bazę Bibliografii M21
 
 
 
 
Wyślij E-Mail
Adres e-mail:
 
Wprowadź kod z obrazka
 
 
 
 
 
Etykiety WWW
Etykiety - wersja skrócona
MARC
Hasła związane
HASŁO GŁÓWNE: Dmowska, Ewa (nauczyciel).
TYTUŁ: Badanie wartości odżywczej posiłków / Ewa Dmowska.
CYTATA WYDAW.: // Wychowanie Techniczne w Szkole 2005, nr 3, s. 54-57.
HASŁO PRZEDM.: Odżywianie
Nauczanie
HASŁO GŁÓWNE: Dmowska, Ewa (nauczyciel).
TYTUŁ: Badanie wartości odżywczej posiłków / Ewa Dmowska.
CYTATA WYDAW.:// Wychowanie Techniczne w Szkole 2005, nr 3, s. 54-57
Można sprawdzić dostępność pozycji pod linkiem:
LDR 00969caa#a2200205###4500
001 0852401012295
003 RZESZ 001
005 20201014204521.9
008 130219s2005####pl#|||||#||||#|||#||pol#|
040 %e PNN %d PRZEM 006
090 %r 2005
1001 %a Dmowska, Ewa %c (nauczyciel).
24510%a Badanie wartości odżywczej posiłków / %c Ewa Dmowska.
380 %a Artykuły
650 9%a Odżywianie
650 9%a Nauczanie
690 %a Technika - nauczanie - gimnazja - scenariusze zajęć
7730 %i // %t Wychowanie Techniczne w Szkole %g 2005, nr 3, s. 54-57
8564#%u https://opac.pbw.org.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=0852401012295 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC