Wybierz bibliotekę,


Podane konto zostało zidentyfikowane w następujących bibliotekach. Proszę wybrać jedną z nich, by rozpocząć korzystanie z katalogu. Biblioteki można potem zmieniać korzystając z ikony na górnej belce.

 
 
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.Zamknij
BIBLIOGRAFIA M21 Proszę wybrać bazę Bibliografii M21
 
 
 
 
Wyślij E-Mail
Adres e-mail:
 
Wprowadź kod z obrazka
 
 
 
 
 
Etykiety WWW
Etykiety - wersja skrócona
MARC
Hasła związane
Linki url
HASŁO GŁÓWNE: Dominik, Piotr (technologia żywności).
TYTUŁ: Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik.
ADRES WYDAW.: Warszawa : Almamer Szkoła Wyższa, 2011.
OPIS FIZ.: 188, [1] s.
NUMER ZNORM.: ISBN 978-83-62644-06-3
HASŁO PRZEDM.: Turystyka - a odżywianie
Odżywianie
Higiena
HASŁO GŁÓWNE: Dominik, Piotr (technologia żywności).
TYTUŁ: Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik.
ADRES WYDAW.: Warszawa : Almamer Szkoła Wyższa, 2011.
OPIS FIZ.: 188, [1] s.
NUMER ZNORM.: ISBN 978-83-62644-06-3
Sygn.: (BPT) 100319, (PBWK) 72048, (PBWP) 104851, (PBWR) 237382

Można sprawdzić dostępność pozycji pod linkiem:
Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Tarnobrzeg
Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Przemyśl
Zasób biblioteczny w katalogu OPAC KROSNO
Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Rzeszów
LDR 02022cam||22003257i|4500
001 0852401082483
003 RZESZ 001
005 20200930200206.4
008 111219s2011####pl#|||||#||||#|||#|#pol#|
020 %a 9788362644063
040 %e PNN %d KROSNO 005 %d KROSNO 005
090 %r 2011
1001 %a Dominik, Piotr %c (technologia żywności).
24510%a Zasady i organizacja żywienia w turystyce / %c Piotr Dominik.
260 %a Warszawa : %b Almamer Szkoła Wyższa, %c 2011.
300 %a 188, [1] s.
650 9%a Turystyka %x a odżywianie
650 9%a Odżywianie
650 9%a Higiena
690 %a Odżywianie
690 %a Turystyka
690 %a Żywienie
8564#%u https://opac.pbw.org.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=0852401082483 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
8564#%u https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=85 %z Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Tarnobrzeg %9 Zasób
8564#%u https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=86 %z Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Przemyśl %9 Zasób
8564#%u https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=87 %z Zasób biblioteczny w katalogu OPAC KROSNO %9 Zasób
8564#%u https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=88 %z Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Rzeszów %9 Zasób
920 %a ISBN 978-83-62644-06-3
923 %s (BPT) 100319 %s (PBWK) 72048 %s (PBWP) 104851 %s (PBWR) 237382
1. https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=85 - Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Tarnobrzeg
2. https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=86 - Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Przemyśl
3. https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=87 - Zasób biblioteczny w katalogu OPAC KROSNO
4. https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=88 - Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Rzeszów