Po zakończonej pracy proszę się wylogować! Czynność ta uniemożliwi osobom nieupoważnionym dostęp do Państwa danych osobowych. Wprowadź dane XXX Przypomnij hasło | | |
Zmiana hasła Hasło dostępu do konta nie zostało założone lub zostało automatycznie nadane przez system. Proszę wprowadzić nowe hasło. Wprowadź dane XXX |
Adres e-mail: | |
  | |
Wprowadź kod z obrazka |
  | HASŁO GŁÓWNE: Dominik, Piotr (technologia żywności). TYTUŁ: Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik. ADRES WYDAW.: Warszawa : Almamer Szkoła Wyższa, 2011. OPIS FIZ.: 188, [1] s. NUMER ZNORM.: ISBN 978-83-62644-06-3 HASŁO PRZEDM.: Turystyka - a odżywianie Odżywianie Higiena HASŁO GŁÓWNE: Dominik, Piotr (technologia żywności). TYTUŁ: Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik. ADRES WYDAW.: Warszawa : Almamer Szkoła Wyższa, 2011. OPIS FIZ.: 188, [1] s. NUMER ZNORM.: ISBN 978-83-62644-06-3 Sygn.: (BPT) 100319, (PBWK) 72048, (PBWP) 104851, (PBWR) 237382 Można sprawdzić dostępność pozycji pod linkiem: Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Tarnobrzeg Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Przemyśl Zasób biblioteczny w katalogu OPAC KROSNO Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Rzeszów LDR 02022cam||22003257i|4500 001 0852401082483 003 RZESZ 001 005 20200930200206.4 008 111219s2011####pl#|||||#||||#|||#|#pol#| 020 %a 9788362644063 040 %e PNN %d KROSNO 005 %d KROSNO 005 090 %r 2011 1001 %a Dominik, Piotr %c (technologia żywności). 24510%a Zasady i organizacja żywienia w turystyce / %c Piotr Dominik. 260 %a Warszawa : %b Almamer Szkoła Wyższa, %c 2011. 300 %a 188, [1] s. 650 9%a Turystyka %x a odżywianie 650 9%a Odżywianie 650 9%a Higiena 690 %a Odżywianie 690 %a Turystyka 690 %a Żywienie 8564#%u https://opac.pbw.org.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=0852401082483 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC 8564#%u https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=85 %z Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Tarnobrzeg %9 Zasób 8564#%u https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=86 %z Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Przemyśl %9 Zasób 8564#%u https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=87 %z Zasób biblioteczny w katalogu OPAC KROSNO %9 Zasób 8564#%u https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0852200841850?bID=88 %z Zasób biblioteczny w katalogu OPAC WWW Rzeszów %9 Zasób 920 %a ISBN 978-83-62644-06-3 923 %s (BPT) 100319 %s (PBWK) 72048 %s (PBWP) 104851 %s (PBWR) 237382
|