Wybierz bibliotekę,


Podane konto zostało zidentyfikowane w następujących bibliotekach. Proszę wybrać jedną z nich, by rozpocząć korzystanie z katalogu. Biblioteki można potem zmieniać korzystając z ikony na górnej belce.

 
 
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.Zamknij
BIBLIOGRAFIA M21 Proszę wybrać bazę Bibliografii M21
 
 
 
 
Wyślij E-Mail
Adres e-mail:
 
Wprowadź kod z obrazka
 
 
 
 
 
Etykiety WWW
Etykiety - wersja skrócona
MARC
Hasła związane
HASŁO GŁÓWNE: Gawęcki, Jan (1944- ).
TYTUŁ: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu. T. 1 / red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [i in.].
WYDANIE: Wyd. 3 zm.
ADRES WYDAW.: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2012.
OPIS FIZ.: 558, [1] s.
NUMER ZNORM.: 978-83-01-16320-4 (t.1). - 978-83-01-13954-4 (t. 1-3)
HASŁO PRZEDM.: Odżywianie
Higiena
WSPÓŁTW.: Berger, Stanisław (1923- ).
HASŁO GŁÓWNE: Gawęcki, Jan (1944- ).
TYTUŁ: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu. T. 1 / red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [i in.].
ADRES WYDAW.: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2012.
OPIS FIZ.: 558, [1] s.
NUMER ZNORM.: 978-83-01-16320-4 (t.1). - 978-83-01-13954-4 (t. 1-3)
WSPÓŁTW.: Berger, Stanisław (1923- ).
Można sprawdzić dostępność pozycji pod linkiem:
LDR 01298cam||22003017i|4500
001 0852401095938
003 RZESZ 001
005 20230607133818.7
008 121205s2012####pl#|###|#||||#|||#|#pol#|
020 %a 97883011632041
020 %a 978830113954413
040 %e PNN %d PRZEM 006
090 %r 2012
1001 %a Gawęcki, Jan %d (1944- ).
24510%a Żywienie człowieka : %b podstawy nauki o żywieniu. T. 1 / %c red. nauk. Jan Gawęcki ; aut. Stanisław Berger [i in.].
250 %a Wyd. 3 zm.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2012.
300 %a 558, [1] s.
650 9%a Odżywianie
650 9%a Higiena
690 %a Higiena żywienia
690 %a Odżywianie
690 %a Podręczniki akademickie
7001 %a Berger, Stanisław %d (1923- ).
8564#%u https://opac.pbw.org.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/wo_ropis.p?IDRek=0852401095938 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-01-16320-4 (t.1)
920 %a 978-83-01-13954-4 (t. 1-3)