Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kulturowe uwarunkowania podziału celów i metod kształcenia : przewodnik dla studentów i nauczycieli

Tytuł:
Kulturowe uwarunkowania podziału celów i metod kształcenia : przewodnik dla studentów i nauczycieli
Autorzy:
Biłos, Edward
Temat:
Kształcenie - teoria
Metody nauczania
Rok wydania:
2000
Wydawca:
Częstochowa : Wyższa Szkoła Pedagogiczna
ISBN:
8370982492
Opis fizyczny:
164 s. : rys. ; 24 cm
Gatunek / Forma:
Książki
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01022nam|a2200277#i#4500
001 0851900434615
003 RZESZ 001
005 20200525200218.8
008 080624s2000####pl#|||||#||||||||#||pol#|
020 %a 8370982492
035 %a IDWydania20075
040 %a RZESZ 001 %c RZESZ 001 %e PNN
080 %a 37.013:371.3
100 1 %a Biłos, Edward.
245 1 0 %a Kulturowe uwarunkowania podziału celów i metod kształcenia : %b przewodnik dla studentów i nauczycieli / %c Edward Biłos.
260 %a Częstochowa : %b Wyższa Szkoła Pedagogiczna, %c 2000.
300 %a 164 s. : %b rys. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
504 %a Bibliogr. s. 127-[142].
650 9 %a Kształcenie %x teoria
650 9 %a Metody nauczania
856 4 0 %u https://opac.pbw.org.pl/integro/site/recorddetail/0851900434615 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-7098-249-2
980 %a 37.013:371.3
990 %a #PP - literatura psychologiczno-pedagogiczna

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka:
Biblioteka Pedagogiczna Tarnobrzeg
Nr inwentarza:
G 82355
Lokalizacja:
Tarnobrzeg
Sygnatura:
TG 82355 TG
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies