Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zaburzenia odżywiania w ujęciu historycznym

Tytuł:
Zaburzenia odżywiania w ujęciu historycznym
Autorzy:
Hoffmann, Beata (1964- ) Autor
Współwytwórcy:
Uniwersytet Warszawski
Tematy:
Zaburzenia odżywiania
Data publikacji:
2021
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Powiązania:
Człowiek, Niepełnosprawność, Społeczeństwo. 1734-5537 2021, nr 2, s. 99-118
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 114-117.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł problemowy

artykuł z czasopisma pedagogicznego

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies